auto detailling

Wiki Article

Ben je wel klaar met je BMW vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je Japanse vriend door ons tot in detail. Iets dat je auto kleurloos eruit doet zien komt door wind, de invloeden van buiten geven de gelakte laag een doffe gloed. Na jaren lang buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen probleem, in goede handen komt alles weer goed. Voor de mooiste resultaten zullen we de gelakte laag weer in ere moeten herstellen. Met krachtige middelen en de grootste kundigheid leveren we jouw Ford weer af. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze site. Spoedig staat er dan weer een prachtig blinkende automobiel voor je huis waar je opgetogen om mag zijn.

Dit is je vast niet onbekend, dan ben je een stukje aan het rijden en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krassen erbij door opspattend grind. Een hele boel krassen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een prachtige auto te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar is een andere techniek voor. Een prima lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de helderheid die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. En natuurlijk die kleur, volstrekt opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een heilige koe? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo feilloos is de laklaag. Dit krijg je voor elkaar met glascoating en ook dit bieden wij aan, dus jouw Nissan kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glascoating is een transparante laag die over de laklaag is aangebracht, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Het is van belang is dat de bolide eerst compleet gepoetst moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze glascoating valt het vuil en nattigheid er zo van af, je heilige koe blijft helemaal droog.

Je bolide interieur laten verfraaien zodat deze aantrekkelijk is om in te zitten? Leren zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat je ziet is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waar is het auto interieur laten opknappen voor nodig? Na een jaar is het interieur lang niet zo fris meer als toen het was. Als je je nichtje een lift moet geven dan is het een afgang als die een vieze autorit krijgt. De stoffen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Honda prettig geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Wij verhullen de vervelende geuren niet, maar halen deze weg zodat je binnenkant weer zalig ruikt.

Om je Renault volstrekt van binnen en buiten schoon te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Bovendien Lees verder is het best verstandig om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Je kan bij ons alle kanten op, alle auto's en bussen die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw auto netjes hebt terug gekregen weten wij het enorm te waarderen als je ons als voorbeeld bij je oma wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We zien je graag.

Ben je niet zo blij meer met je Ford vanwege het feit dat deze er fletch uit ziet? Wij poetsen je auto net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Onweer doet je vierwieler weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Na zoveel jaar buiten te hebben gestaan is dat ook best logisch, maar geen nood, in liefhebbende handen is alles weer van ouds. De laklaag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het fraaiste uitkomst. Met sterke middelen en de meeste liefde leveren we jouw bolide weer af. Zie op onze website enkele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen. Spoedig staat er dan weer een fraai fonkelende automobiel voor je appartement waar je graag naar kijkt.

Op de meest vreemde momenten kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutels en er zit een kras in je lak. Een hele bos krassen in je lak die je liever niet ziet. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om van al die krasjes in je bolide af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die afkomstig zijn van je sleutels, een paar boomtakken of grind weer compleet onzichtbaar. Wat het meest opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen laten vallen op die glimmende kleuren van een nieuwe Kia? Dat je de hond een blokje om laat gaan en zoiets hebt van dat is wel erg aantrekkelijk? Met onze glascoating service gaat ook jouw bolide er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Glas-coating is een transparante laag die over de autolak is aangebracht, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Alvorens de glas-coating kan worden aangebracht behoort de heilige koe eerst grondig gewassen te zijn wilt het middel blijven plakken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone Kia wordt gezien.

Wil je de binnenkant van je bolide laten schoonmaken zodat deze aangenaam is om in te zitten? Wij maken het gehele interieur netjes, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Na zoveel tijd in de heilige koe te hebben gereden is deze niet zo fatsoenlijk meer als dat je zal willen. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een vies interieur. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Mercedes prettig geuren, alleen duurt die geur niet voor altijd. Alle ongewenste geuren die in het auto interieur zitten verscholen pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket kopen kan, dan maken we je heilige koe overal schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Tevens kan je zelf kiezen om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een auto van je bedrijf of een boodschappenwagen? Voor ons is er geen verschil, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw heilige koe fris kan komen ophalen weten wij het enorm te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je nichtje wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Report this wiki page